Συνοδινός Κομνηνάκης

Ενοικιάσεις-Πωλήσεις Αυτόματων Πωλητών όλων των τύπων

Χάρτινα κύπελα από την Huhtamaki

Συνεργάτες για εργασία

Η KOMNINAKIS VENDING MACHINES ιδρύθηκε από τον Συνοδινό Κομνηνάκη τον Μάρτιο του 1999 με σκοπό την πώληση τυποποιημένων προϊόντων δια μέσω των αυτόματων πωλητών.

Η εταιρεία διαθέτει προς εγκατάσταση μόνο καινούριους αυτόματους πωλητές, γεγονός που συμβάλει καθοριστικά στην άμεση αποδοχή των υπηρεσιών τις από τους πελάτες – συνεργάτες της.

Από το 2002 παραμένει σταθερή συνεργάτης των εταιρειών ROBOT και VENDO και διαθέτει το σύνολο της γκάμας των μηχανών, αλλά παρέχει και το απαιτούμενο service. Ταυτόχρονα επεκτείνει τις δραστηριότητές τις σε κατασκευές αυτόματών πωλητών, προσαρμόζοντας έτσι την λειτουργία των μηχανών στα ελληνικά δεδομένα.

Κάπως έτσι άρχισε μια νέα εποχή για την εταιρεία , γεμάτη νέες καινοτομίες, όπως: η χρονομίσθωση, η δωρεάν εγκατάσταση αυτόματων πωλητών σε Internet Cafe, πρατήρια άρτου και πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Ημερομηνίες ορόσημο για την ανάπτυξη της εταιρείας ήταν:

14 Μαρτίου 2002

Ίδρυση τμήματος κατασκευής αυτόματων πωλητών.

8 Φεβρουαρίου 2003

Υπηρεσίες ενοικίασης και χρονομίσθωσης αυτόματων πωλητών.

5 Ιουνίου 2005

Χονδρικό εμπόριο αυτόματων πωλητών, συσκευών και εξοπλισμού γενικής και ειδικής χρήσης.

Η εταιρεία βρίσκετε σήμερα, ανάμεσα τους μεγαλύτερους παρόχους αυτόματων πωλητών, επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και επιλέγει λύσεις, που στόχο έχουν να μεγιστοποιήσουν τις οικονομικές αποδοχές προς όφελος των συνεργατών της.
Με βάση την 15 ετών παρουσία μας στο χώρο, αλλά και την πείρα που διαθέτουμε, βάζουμε ως εμπορικό στόχο για το έτος 2013, την περισσότερο ανάπτυξη του δικτύου εγκατάστασης μηχανών, μέσω των νέων συνεργατών μας σε όλη τη χώρα. Για να πετύχουμε τον παραπάνω στόχο, ζητάμε άτομα με δυνατότητα επικοινωνίας, τα οποία θα εκπαιδεύσουμε, έτσι ώστε να έχουν πλήρη γνώση του αντικειμένου που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας.

Αποστολή βιογραφικού (με επισυναπτόμενη φωτογραφία) στο e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.