Συνοδινός Κομνηνάκης

Ενοικιάσεις-Πωλήσεις Αυτόματων Πωλητών όλων των τύπων

Χάρτινα κύπελα από την Huhtamaki

Komninakis-Vending

Η εταιρεία KOMNINAKIS - VENDING ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό την εγκατάσταση αυτόματων πωλητών σε χώρους όπου υπάρχει ανάγκη για μαζική εστίαση, όπως Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Αθλητικά Κέντρα, Internet Café...

Το 2002 η εταιρεία μας επέκτεινε τις δραστηριότητες και άρχισε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρονομίσθωσης αυτόματων πωλητών σε Internet Café, Πρατήρια Άρτου και Πρακτορεία Ο.Π.Α.Π. (Ενοικίαση αυτόματων πωλητών) Επίσης διαθέτει προς πώληση καινούριους κι ελαφρώς μεταχειρισμένους αυτόματους πωλητές.

Σταθερός συνεργάτης των εταιρειών ROBOT και VENDO. Διαθέτει το σύνολο της γκάμας των αυτόματων πωλητών, καινούριων και μεταχειρισμένων, αλλά παρέχει και το απαιτούμενο service.

Για πάνω από μια δεκαετία προσφέρουμε μέσω της πώλησης ή ενοικίασης και τοποθέτησης αυτόματων πωλητών, snacks, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά και πάω απ'όλα τον αγαπημένο σας καφέ, προϊόντα που ο καθένας αναζητά.

Η εταιρεία μας με έδρα την Καβάλα, εμπορεύεται, χρονομισθώνει, αλλά τοποθετεί και δωρεάν αυτόματους πωλητές σ' όλη την Ελλάδα. Στόχος μας να ικανοποιήσουμε μέσω της δωρεάν τοποθέτησης καινούριων και μεταχειρισμένων αυτόματων πωλητών και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Για να πετύχουμε επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και επιλέγουμε λύσεις που στόχο έχουν να μεγιστοποιήσουν την οικονομική απόδοση προς όφελος του πελάτη.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

  • Πώληση καινούριων αυτόματων πωλητών

  • Πώληση μεταχειρισμένων πωλητών

  • Ενοικίαση μεταχειρισμένων πωλητών

  • Δωρεάν τοποθέτηση των αυτόματων πωλητών

  • Υποστήριξη στην Καβάλα και σε όλοι την Ελλάδα, όπου έχουμε συνεργάτες.