A few words about us

Komninakis-Vending

Η εταιρεία KOMNINAKIS - VENDING ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό την εγκατάσταση αυτόματων πωλητών σε χώρους όπου υπάρχει ανάγκη για μαζική εστίαση, όπως Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Αθλητικά Κέντρα, Internet Café...
 • Το 2002 η εταιρεία μας επέκτεινε τις δραστηριότητες και άρχισε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρονομίσθωσης αυτόματων πωλητών σε Internet Café, Πρατήρια Άρτου και Πρακτορεία Ο.Π.Α.Π. (Ενοικίαση αυτόματων πωλητών) Επίσης διαθέτει προς πώληση καινούριους κι ελαφρώς μεταχειρισμένους αυτόματους πωλητές.
 • Σταθερός συνεργάτης των εταιρειών ROBOT και VENDO. Διαθέτει το σύνολο της γκάμας των αυτόματων πωλητών, καινούριων και μεταχειρισμένων, αλλά παρέχει και το απαιτούμενο service.
 • Για πάνω από μια δεκαετία προσφέρουμε μέσω της πώλησης ή ενοικίασης και τοποθέτησης αυτόματων πωλητών, snacks, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά και πάω απ’όλα τον αγαπημένο σας καφέ, προϊόντα που ο καθένας αναζητά.
 • Η εταιρεία μας με έδρα την Καβάλα, εμπορεύεται, χρονομισθώνει, αλλά τοποθετεί και δωρεάν αυτόματους πωλητές σ’ όλη την Ελλάδα. Στόχος μας να ικανοποιήσουμε μέσω της δωρεάν τοποθέτησης καινούριων και μεταχειρισμένων αυτόματων πωλητών και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
 • Για να πετύχουμε επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και επιλέγουμε λύσεις που στόχο έχουν να μεγιστοποιήσουν την οικονομική απόδοση προς όφελος του πελάτη.

Παρέχουμε:

 • Πώληση καινούριων αυτόματων πωλητών
 • Πώληση μεταχειρισμένων πωλητών
 • Ενοικίαση μεταχειρισμένων πωλητών
 • Δωρεάν τοποθέτηση των αυτόματων πωλητών
 • Υποστήριξη στην Καβάλα και σε όλοι την Ελλάδα, όπου έχουμε συνεργάτες.

Ημερομηνίες ορόσημο για την ανάπτυξη της εταιρείας ήταν:

 • 14 Μαρτίου 2002: Ίδρυση τμήματος κατασκευής αυτόματων πωλητών.
 • 8 Φεβρουαρίου 2003: Υπηρεσίες ενοικίασης και χρονομίσθωσης αυτόματων πωλητών.
 • 5 Ιουνίου 2005: Χονδρικό εμπόριο αυτόματων πωλητών, συσκευών και εξοπλισμού γενικής και ειδικής χρήσης.

Ιστορία

Η αυτόματη πώληση και οι αυτόματοι πωλητές έχουν μεγάλο παρελθόν, καθώς η πρώτη γνωστή μηχανή εφευρέθηκε το 215 π.χ. Δηλαδή λίγο αργότερα αφότου δημιουργήθηκαν τα πρώτα νομίσματα.

ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ της ήταν ο ΕΛΛΗΝΑΣ μαθηματικός και μηχανικός Ήρων ο Αλεξανδρεύς Σχεδιάστηκε για να διανέμει θυσιαστικό ύδωρ και λειτουργούσε με νόμισμα των 4 δραχμών. Πολύ αργότερα εμφανίστηκαν πρώτες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανές αυτόματης πώλησης. Τον 18ο αιώνα στη Μεγάλη Βρετανία εμφανίστηκε η πρώτη “μηχανή γραμματοσήμων” και τον 19ο αιών στις Η.Π.Α. μια μηχανή για καραμέλες.

Αξίζει να σημειωθεί μια ακόμη ελληνική κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία. Το 2004 Ο Θεσσαλονικιός μηχανικός – εφευρέτης Ευστράτιος Ταξινταρίδης, σχεδίασε και κατασκεύασε τον πρώτο αυτόματο πωλητή, που βράζει τον ελληνικό καφέ σε μπρίκι !!!

Γιατί εμάς;

 • Γιατί η Komninakis Vending είναι αμιγώς εμπορική
 • Γιατί παρέχουμε υποστήριξη όχι μόνο στην  περιοχή της Καβάλας αλλά και σε όλη την Ελλάδα
 • Γιατί δε διαθέτουμε προς εσάς κανένα αυτόματο πωλητή (μεταχειρισμένο και καινούριο) πριν το τοποθετήσουμε στα πιο δύσκολα σημεία πώλησης και διαπιστώσουμε ότι αυτό εξασφαλίζει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία.
 • Γιατί δε δεσμευόμαστε από καμιά κατασκευαστική εταιρεία κι έτσι μπορούμε να επιλέγουμε μόνο τους καλύτερους αυτόματους πωλητές από κάθε εταιρεία.
 • Γιατί μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση σε κάθε απαίτηση.

Τοποθέτηση Αυτόματων Πωλητών

 

Αν ενδιαφέρεστε για την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών στο χώρο σας, δεν έχει παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επισκεφθεί το χώρο σας για να συζητήσετε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες τις εγκατάστασης Από εδώ και πέρα ξεκινά η δικιά μας δουλειά.

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αυτόματης πώλησης, γνωρίζουμε ότι ο κάθε πελάτης έχει ανάγκη από συμβουλευτική υποστήριξη πριν από κάθε επένδυση. Με αυτό τον τρόπο και με τη δική σας βοήθεια μπορούμε να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες του χώρου και να επικεντρωθούμε σ’ αυτές.

Έτσι ξεκινώντας με την ανάλυση όλων των παραμέτρων όπως αυτές μας παρουσιάστηκαν από εσάς, καταθέτουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση με στόχο να εξασφαλίσουμε την καλύτερη απόδοση της επένδυσης.

 

Συνεργάτες - LS vending

Η φιλοσοφία μας είναι η ποιότητα και οι υψηλές προδιαγραφές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, η τοποθέτηση αυτόματων πωλητών νέας τεχνολογίας, η τήρηση των κανόνων υγιεινής των τροφίμων και η συνεχής υποστήριξη.

Οι αυτόματοι πωλητές, μεταχειρισμένοι ή καινούριοι θα έρθουν στον χώρο σας για να σας λύσουν τα χέρια.

Με γνώμονα την ποιότητα και με την εμπειρία σας βοηθάμε να διαλέξετε τον αυτόματο πωλητή που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

Έχουμε στη διάθεσή σας μία μεγάλη γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων Αυτόματων Πωλητών για όλες τις περιπτώσεις:
Ροφημάτων, Αναψυκτικών – Νερών, Snacks – Σάντουϊτς και Τσιγάρων.

Επίσεις καλύπτουμε τις ανάγκες σε αναλώσιμα πχ ροφήματα , αναψυκτικά , snaks, καθώς και το σημαντικό κομμάτι του service.

Scroll to Top